Om Dermavital inifrån & ut

Varmt välkommen till Dermavital - Professionell hudvård inifrån & ut.

Kunskap - Engagemang & Glädje det är mina ledord & det är vad du får när du besöker mig.

Jag heter Carolin och driver salong Dermavital sedan hösten 2018

Derm betyder hud och vitalitet betyder "Livskraft" och med Dermavital vill jag ge huden som är vårt största organ de bästa förutsättningarna.

Min filosofi är att erbjuda dig det bästa. Du som kund får allt fokus och jag jobbar för att du ska få känna att du får ut det bästa resultatet och / eller avslappningen i varje behandling.

 För mig är helheten viktig. Kost, motion och välbefinnandet. Vi måste må bra inombords och ha balans i tillvaron & allt hänger ihop med vår livsstil och påverkar också vår hudhälsa. Det val du gör idag påverkar dig längre fram även om de inte alltid ger synliga resultat direkt. 

Jag hjälper dig & tillsammans med dig vill jag att vi skapar de bästa förutsättningarna för dig och din hud. Ett resultat kommer inte över en natt. Det tar tid och man behöver jobba aktivt med sina produkter även hemma.  

 Jag är expert på hud & jag jobbar med avancerade skönhetsbehandlingar med högkvalitativa produkter som ger synliga resultat samtidigt vill jag att du som kund ska få SPA-känsla som ger dig lugn och ro för ditt inre. För mig är resultat viktigt och jag jobbar med leverantörer som håller högsta klass för att du som kund ska få det absolut bästa. 

Jag håller mig hela tiden uppdaterad på nyheter i branschen

Du  kan ringa eller boka dina behandlingar i lugn och ro på dermavital.se/boka behandling

Jag är SHR & Cidesco auktoriserad hudterapeut och  medlem i SHR  https://shr.nu/    

Detta innebär att du alltid kan känna dig trygg hos mig.