PRX-T33 är en ny revolutionerande behandling som arbetar hudföryngrande och anti-age. PRX-T33 är en nålfri biorevitaliserande behandling som ger direkt uppstramning och fyllighet. Reducerar ålderstecken som rynkor/linjer och ojämn hudton. Den verkar fuktighetsgivande och ger omedelbart "glow".

Likt en hybrid mellan injektionsbehandling och kemisk peeling men utan nålar eller sidoeffekter från peeling.

Två substanser (TCA & väteparoxid) integrerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som tidigare inte varit möjliga. Detta bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer, vilket innebär att ny vävnad byggs upp i huden. Denna process fortsätter i huden även efter behandlingen och man brukar säga att slutresultatet kan ses efter 2 månader.

PRX-T33 är en medicinteknisk klassad produkt (CE-märkt klass 1) med internationell patent.

PRX-T33 ger en djupgående effekt som både ger omedelbara resultat samt långsiktiga resultat.

Behandlingen ökar cellförnyelsen i huden och stimulerar hudens kollagenproduktion, ger mer spänst i huden, reducerar rynkor och fina linjer, reducerar ärrbildning, reducerar pigmentfläckar, jämnar hudtonen, minimerar porer, ger djup återfuktning samt ger glow till huden.

Behandlingen kan genomföras året om och på alla hudtyper. Den ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.

Behandlingsmöjligheter:

-Rynkor & linjer - Torr hud - Förlorad fasthet och Elasticitet - Nedsatt fyllighet - Ojämn Pigmenteringar - Ljusåldrad hud - Ärrbildningar - åldrad hud hals, dekolletage & händer.

Behandlingen går till på följande sätt: PRX-33 är en vätska (TCA & väteparoxid) som droppas på huden och masseras sedan in med en speciell utformad massageteknik. Man arbetar sedan in produkten lager efter lager. Beroende på hur känslig man ör kan det svida lite lätt, men de flesta upplever behandlingen som avkopplande och smärtfri. Behandlingen avslutas med en kylande mask (Ice mask).

Efter utförd behandling får man med sig anpassade krämer att använda i 7 dagar ( en dag & en natt kräm) Dessa krämer är speciellt anpassade att använda efteråt för att förstärka och säkra ett mer långvarigt resultat samt att bibehålla rätt PH i huden. Make Up bör inte användas på 24 timmar efter behandlingen.

Kan utföras som en enskild behandling, men görs med fördel som en kur om 4 gånger med en intervall på 1 -2 veckor för att uppnå bästa möjliga resultat. Därefter räcker det med ett underhåll om en behandling i halvåret.

Priser helt ansikte 1995 kr

Helt ansikte kur 4 gånger 6000 kr ( 1500 kr per gång)

Helt ansikte + hals 2495 kr

Helt ansikte + hals kur 4 gånger 7980 kr ( 1995 kr per gång)

Hals 1500 kr

Hals kur 4 gånger 4800 kr ( 1200 kr per gång)

Hals + dekolletage kur 4 gånger 7980 kr ( 1995 kr per gång)

Vid kurbehandling ser vi till att boka in alla 4 gånger med en intervall på 1 - 2 veckor emellan varje behandling för att uppnå bästa möjliga resultat.